Duursport.nl


Duursport.nl

Vanaf 2014 is Duursport.nl partner in sportvoeding van Motorsport Organisatie Nederland. Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding en duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, de lage prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

De expertise van Duursport.nl op het gebied van sportvoeding in relatie tot de fysiek zware sport motorsport vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Kracht, uithouding, behendigheid en herstel zijn belangrijke factoren binnen de motorsport waarin voeding een belangrijke rol speelt.

Wil jij objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl

Exclusieve actie voor leden van MON

Via het lidmaatschap van de MON (bewijshouders) kun je jezelf als bijzonder lid registeren bij Duursport.nl. Dankzij deze lidmaatschapregistratie profiteer je van een extra korting van 10% op de sportvoedingsmerken: Amacx, Born, High 5, Maxim, PowerBar, PeptiPlus en SIS Sportvoeding en Virtuoos Sportsupplementen.

De korting krijgen MON-bewijshouders alleen wanneer je de webshop bezoekt middels een klik op de afbeeldingen op deze pagina.

Duursport.nl