24MX Nationale Motorcross Overloon

Wanneer:
Datum: - 19-09-2021
Tijd: De hele dag

Locatie:
MSV Overloon
Oploseweg 34 Overloon

Sport: Motorcross
Klasse(n): 125cc Cup, Dames, MX Open Inters, MX Open Junioren, MX Open Nationalen, MX2 Inters, MX2 Junioren, MX2 Senioren, Veteranen

Bekijk wedstrijdschema

Aanmelden voor overnachten: klik hier!

Deelnemerslijst: NK MX Overloon – 19 september 2021

 

Publiek is welkom en kan bij de entree betalen (€ 7,50).

BELANGRIJK!

De gemeente stelt het verplicht dat iedereen die het circuit wilt betreden een coronatoegangsbewijs dient te hebben. Dit geldt voor alle rijders, begeleiders en publiek vanaf 13 jaar, kinderen tot en met 12 jaar zijn vrijgesteld en hoeven niets te laten zien.

Een coronatoegangsbewijs is een geldige QR-code in de CoronaCheck-app. Je maakt dit bewijs met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Meer informatie over hoe je een coronatoegangsbewijs verkrijgt, staat op deze website van de Rijksoverheid. Ben je negatief getest en heb je toch klachten die lijken op die van corona? Blijf dan thuis en maak een testafspraak bij de GGD.

Voor deelname doorloop je dus de volgende stappen:

  1. Schrijf je in via Mijn MON.
  2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
  3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
    1. Negatieve testuitslag (24-uur geldig)
    2. Vaccinatiebewijs
    3. Herstelbewijs
  4. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Daarbij neem je ook de QR-code van je inschrijving mee!

Overnachten

Om je aan te melden voor het overnachten: klik hier!

Er mag één dag overnacht worden (max. 24 uur). Dat betekent dat deelnemers van zondag op zaterdagavond welkom zijn. Overnachten kost € 10,- per voertuig, vooraf aanmelden verplicht!