ProX Jeugdmotorcross Meijel

Wanneer:
Datum: - 30-10-2021
Tijd: De hele dag

Locatie:
MCC Meijel
Peelweg 1 Meijel

Sport: Motorcross
Klasse(n): 50cc, 65cc, 85cc, Beginnersklasse, Besloten clubklasse, kidsandsidecars, MX2 Jeugd (125cc), Open Clubklasse Hobby, Open Clubklasse Startbewijs, Quad special, Quad standaard, TM-Cup

Bekijk wedstrijdschema

Schrijf je in

Inschrijven is mogelijk tot donderdagmiddag 12.00 uur (28 okt.). 

Het wedstrijdschema is nog niet definitief!

 

LET OP: Bij dit evenement is een coronabewijs verplicht. Zowel rijders als publiek vanaf 13 jaar dient een negatieve test, vaccinatie- of herstelbewijs via de CoronaCheck-app te hebben.

Deelnemen is mogelijk met een MON-startbewijs óf een wedstrijdpas (daglicentie). Rijders (solo) met een daglicentie kunnen via Mijn MON inschrijven vanaf maandag 25 oktober.

Overnachten is niet mogelijk.

 

De locatie van het circuit is: Peelweg 1 in Meijel.

Vanaf het tweede rennerskwartier, dat nu enkele honderden meters korter bij het circuit ligt, is het toegestaan om met de motor stapvoets naar de fuik en terug te rijden. Dit geldt alléén in het afgezette en duidelijk aangegeven gebied. Tevens is het alleen aan de deelnemers toegestaan om te rijden en dit gebeurt alleen in volledig crosstenue inclusief helm en voor solorijders zónder bijrijder!

 

Klik hier voor een instructie voor het inschrijven.

De sportcommissie behoudt zich het recht voor om rijders met een daglicentie in een andere klasse te plaatsen, wanneer zij dit nodig achten.

 

Coronabewijs voor toegang:

  1. Schrijf je in via Mijn MON.
  2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
  3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
    • Testbewijs (max. 24 uur oud)
    • Vaccinatiebewijs
    • Herstelbewijs
  4. Dag van de wedstrijd: Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Bij de ingang van het circuit wordt deze code gescand. Neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Vervolgens wordt de QR-code van je inschrijving (Mijn MON) door ons gescand.

Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Rijksoverheid.