Motorsport Organisatie Nederland

MON logo

In deze nieuwsbrief

  MON meet zaterdag geluid en tijd in Berghem   Eerste offroadrit van 2017 in Eext  

Meten is weten

Wil je weten of jouw motor voldoet aan de 94 dB(A)-norm, of ben je benieuwd naar je snelheid?

Kom dan zaterdag naar Berghem en zorg dat er een transponder op je motor zit! Je rondetijden en een aantal andere gegevens kun je na afloop via Speedhive (MYLAPS) bekijken. MON zal op 11 februari namelijk geluid- en tijdmetingen verrichten op Circuit Park Berghem, om nieuwe apparatuur te testen en medewerkers te trainen.

Alle motoren die met een goed werkende transponder zijn uitgerust, zullen geregistreerd worden. Je hoeft dus niets extra's te doen om deel te nemen aan de metingen. Zoals gebruikelijk, dien jij je wel eerst bij de terreinbeheerder te melden en zijn de trainingskosten voor eigen rekening. Meer informatie vind je op onze website.

Van het pad af in Eext

De eerste offroadrit van 2017 is zondag 12 februari in Eext. 

Het belooft een zonnige, droge dag te worden en door wat lichte nachtvorst zal het parcours mooi hard zijn. Deze voorspellingen vormen samen met een fris windje in de rug en een prachtig decor de ideale omstandigheden voor een heerlijke winterrit. De route beslaat zo’n 50 kilometer en bevat diverse hindernissen en uitdagingen, zoals een zandafgraving.

Wil je meer weten over het decor van deze prachtige rit? Bekijk dan de sfeerimpressie op onze Facebookpagina. Wil je meedoen? Schrijf je dan vast in! Lees van tevoren even de informatie op de website van de organisator. Veel plezier!

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees hem online!

24MX                                                          

;Duursport.nl korting                Vriendenloterij

Sportkalender

Sportkalender MON Motorsporten

Facebook MON

Facebook MON

Contact

Veldweg 15a
5431 CH Cuijk
Postbus 341
5430 AH Cuijk
www.mon.nl
info@mon.nl

Starthek

Deze mail is verzonden aan de website. Geen mails meer ontvangen? Meld je af.