Motorsport Organisatie Nederland

MON logo

In deze nieuwsbrief

  Jeugdrijders in de klasse 85cc Grote wielen en MX 2 Jeugd 125cc opgelet!   Het circuit op tijdens de SAM test- en instructiedag   Twee dagen motorcross in Geldermalsen   Nationale motorcross in Den Hout  

Grote verrassing voor jeugdrijders in de klasse 85cc Grote wielen en MX 2 Jeugd 125cc!

We kunnen nog niet verklappen wat voor fantastisch nieuws wij voor jullie hebben, maar houd je email en de MON-website deze vrijdag goed in de gaten! 

Aan jeugdrijders die nog geen MON-startbewijs hebben aangevraagd, kunnen wij wel al de tip geven om dit alsnog te doen!

SAM test- en instructiedag 

Om het seizoen goed voorbereid te beginnen, kun je zaterdag het Midlandcircuit in Lelystad op voor de test- en instructiedag van de SAM

Naast de SAM-rijders mogen ook motoren die iets minder op de baansport gericht zijn het circuit op. Leden van andere organisaties zijn ook van harte welkom!

Deelnemers zullen in groepen het circuit op gaan. Een instructeur zal tussen de groep doorrijden, en na afloop van elke sessie de rijders tips geven. Het is ook mogelijk om zonder instructeur de baan op te gaan. 

Houders van MON-startlicentie (SAM of CRT) betalen voor deze dag 30 euro. Mensen die eenmalig aan deze testdag willen deelnemen, betalen 30 euro plus 20 euro voor een daglicentie. 

Wil jij ook mee het circuit op? Meld je dan hier aan!

Twee dagen motorcross in Geldermalsen

Voor MCC Geldermalsen staat dit weekend in het teken van de eerste MON wedstrijden van dit jaar. 

Op zaterdag wordt het ProX NK Jeugdmotorcross verreden. Daarnaast is er een Open Bekercross met de klassen Startbewijshouders Solo, Trainingsbewijshouders Solo en de grote Quads. 

Op zondag starten voor het 24MX NK de klassen Dames, MX Open Junioren, MX 2 Senioren,
MX 2 Inters, Quad Junioren/Senioren en Quad Nationalen/Inters. De Dames en MX 2 Inters kunnen daarnaast proberen om één van de laatste plaatsen in MON's EK-team te bemachtigen.

Nationale motorcross in Den Hout

Zondag organiseert MCT de Dreef haar tweede 24MX NK Nationale motorcross in Den Hout. 

Let op: anders dan voorgaande jaren zal dit keer de wedstrijd gereden worden op het circuit aan het Ruiterspoor 67 in Den Hout (4911 BA).

Aan de start verschijnen de klassen MX 2 Junioren, MX Open Senioren, MX 2 Nationalen, MX Open Nationalen voor het kampioenschap. De rijders uit de klasse MX Open Inters en de Zijspannen zullen punten proberen te pakken voor het NK.

Het belooft een prachtig zomers weekend te worden, dus haal die motor maar uit de schuur!

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees hem online!

24MX

Vriendenloterij

Sportkalender

Sportkalender MON Motorsporten

Facebook MON

Facebook MON

Contact

Veldweg 15a
5431 CH Cuijk
Postbus 341
5430 AH Cuijk
www.mon.nl
info@mon.nl

Starthek

Deze mail is verzonden aan de website. Geen mails meer ontvangen? Meld je af.