Algemene Informatie


Wat is Crazy Cross Bergeijk?

De crazy cross is een tweedaags evenement waar je absoluut bij wilt zijn! Met op zaterdag een vrije training voor de deelnemers en het Aprillerfist. Op zondag vindt de Crazy Cross plaats, met aansluitend een prijsuitreiking.

De Crazy Cross is een wedstrijd waar plezier en vermaak voorop staan. Het tempo is absoluut niet belangrijk, maar jezelf en het publiek vermaken dat wel. Niet alleen zijn de deelnemers verkleed ze doen ook mee met een zo veel mogelijk originele voertuig maar, ook op de baan zijn er verschillende obstakels die genomen kunnen worden.
Daarom wint de deelnemer die de jury en het publiek het hardst laat lachen door het verbouwde voertuig en de originele kleding, een mooie prijs. Voor degene met de leukste-mooiste-gekste uitvoering is er per klasse een prijs te winnen. Het is een waar familie evenement waar jong en oud vermaak heeft. Op het terrein wordt ook voor de inwendige mens gedacht. Drank en eten is uiteraard op het terrein te koop.

Naast de cross zijn er diverse optredens en allerlei randactiviteiten voor jong en oud. Er is genoeg te beleven.

Inschrijven

Dit is mogelijk tot 1 april (nee, geen grapje)! Hiervoor ga je naar de website: www.crazycrossbergeijk.nl

Wedstrijdinformatie

Locatie: Industrieterrein De Waterlaat
Elskensakker, postcode 5571 SK Bergeijk

Klassen

  • Luierklasse (minimotoren)
  • Brommerklasse
  • Motorklasse
  • Quadklasse
  • Crazy klasse
  • 2-uurs autocross
  • Autoklasse
  • Buggyklasse

Het programma voor beide dagen is hier te vinden.

Overnachten

Op het festivalterrein is geen plaats om te overnachten. Er is dus geen festivalcamping. In en om Bergeijk zijn er wel diverse campings, hotels en B&B’s te vinden.
De dichtstbijzijnde camping is mini-camping P. Theuws, gelegen op 600 meter afstand aan Weebosserweg 38 te Bergeijk. Vanuit deze camping kan je te voet naar het festivalterrein. De kosten zijn slechts € 10,00 p.p. inclusief elektra en water. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus reserveer snel.

Website: www.crazycrossbergeijk.nl

Klasses