24MX Racetent – Deal van het jaar!

Een accessoire dat je niet mag missen bij de motorsport, een racetent! 24MX heeft een geweldige deal voor je. Waarom deze racetent? Dat vertellen we je graag!

  • Om je eigen persoonlijke ruimte te verzorgen bij trainingen of wedstrijden. De tent is gemakkelijk te monteren en stelt je in staat om je eigen paddock te creëren, waardoor je uitrusting, gereedschap en je bezittingen veilig zijn.
  • Regen of veel zonlicht, allemaal geen enkel probleem meer! Dankzij deze racetent heb je je eigen bescherming. Zowel het dak als de zijwanden zijn gemaakt van weerbestendig materiaal (polyester met PU-coating), zodat je je alleen maar hoeft te concentreren op het motorrijden en niets anders.
  • Uiteraard kun je de tent ook gebruiken buiten het circuit. Ideaal voor een barbecue of voor wat extra schaduw in de tuin.
  • Voor elke situatie kan de tent gebruikt worden, vandaar dat er een praktische draagtas bij wordt geleverd. De tent neemt niet veel ruimte in als hij opgevouwen is en kan dus overal mee naartoe genomen worden. In enkele luttele seconden zet je hem op, en mocht het zo zijn dat de racetent een dagje niet nodig is, dan blijft hij netjes in de tas.
  • De laatste reden om deze racetent nu aan te schaffen, is natuurlijk de prijs. Aantrekkelijker gaat deze niet worden! Zolang de voorraad strekt, blijft de megadeal van kracht.

De prijs start vanaf € 69,99 voor een versie zonder wanden. Wil je wat extra privacy of afzondering, ga dan voor de versie met zijwanden. Deze kost momenteel slechts € 89,99. Voor de aankoop van de racetent ga je naar de website van 24MX!

Meld je aan voor de MON Nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *