Alternatief voor wedstrijden in Lierop gevonden


Dit artikel is geplaatst op: 3 oktober 2017

Helaas zijn er de afgelopen tijd enkele evenementen van de kalender verdwenen, waaronder de wedstrijden die in Lierop zouden plaatsvinden.

Daar is nu een alternatief voor gevonden: zowel de jeugd als de reguliere NK-klassen zijn in het weekend van 21 en 22 oktober welkom in Venlo (i.p.v. Lierop dus). Ook is de kalender verder aangevuld met een extra wedstrijd voor de MX Open Senioren.

Zaterdag 21 oktober in Venlo: ProX NK, BND-race & clubklassen

Omdat ook de uitwisselingswedstrijd voor de jeugd in Horst was afgelast, kunnen er op zaterdag 21 oktober niet alleen punten worden verdiend voor het ProX NK, maar ook voor de BND-cup. Het programma wordt die dag bovendien aangevuld met een race voor de TM Cup, een besloten clubklasse en een open klasse voor trainingsbewijshouders. Meer informatie over het precieze programma en de locatie vind je hier.

Zondag 22 oktober in Venlo: 24MX NK

Op zondag 22 oktober komen zoals gepland de MX Open Junioren, MX Open Senioren, MX Open Nationalen, MX 2 Inters, MX Open Inters en Quad Junioren/Senioren in actie. De datum en klassenindeling van dit 24MX NK Nationale motorcross is dus hetzelfde gebleven, alleen wordt nu uitgeweken naar een andere locatie.

Nieuw op de kalender: MX Open Senioren in Dongen

Nieuw op de kalender is een kampioenswedstrijd voor de MX Open Senioren. Zij worden op zondag 29 oktober in Dongen verwacht. MCT De Dreef organiseert dan ook een ProX NK Jeugdmotorcross, met startgelegenheid voor volwassenen in de Vrije klasse. Surf even naar de kalenderpagina van dit evenement als je meer wilt weten.


Deel dit Artikel met je netwerk