Bandenset te winnen bij MC Lottum

Winnaars van de motorcross wedstrijd in Lottum krijgen nieuwe set Dunlop motorcrossbanden dankzij RKW Reifen Kraftwerk.

Lottum, 27-03-2023 – RKW Reifen Kraftwerk, een vooraanstaande groothandel in motorbanden en autobanden, heeft aangekondigd dat zij een nieuwe set Dunlop motorcrossbanden zal weggeven aan de dagwinnaars van de MON motorcross wedstrijd die plaatsvindt in Lottum op zaterdag 29 en zondag 30 april 2023.

De motorcross wedstrijd wordt georganiseerd door Motorsport Organisatie Nederland in samenwerking met de motorcross club uit Lottum en trekt deelnemers vanuit heel Nederland. Het evenement wordt gehouden op een aangelegd crosscircuit en wordt gezien als een uitdagende en spannende wedstrijd voor zowel deelnemers als toeschouwers.

“RKW Reifen Kraftwerk is verheugd om de winnaars van de motorcross wedstrijd in Lottum te feliciteren en hen te voorzien van een nieuwe set Dunlop motorcrossbanden”, aldus een woordvoerder van het bedrijf. “We zijn trots om onze steun te bieden aan de motorcross gemeenschap en om onze klanten te voorzien van de beste banden op de markt. We hopen dat deze prijs hen zal helpen om hun prestaties te verbeteren.”

Dunlop is een van de meest gerenommeerde merken in de motorcrossindustrie en is bekend om zijn uitstekende prestaties in verschillende omstandigheden.

De inschrijving voor deelnemers is inmiddels geopend. Inschrijven kan via https://mon.nl/.

Voor meer informatie over RKW Reifen Kraftwerk en hun producten en diensten, kunt u terecht op https://www.reifen-kraftwerk.de/.

Spelregels:

  • Alle eerste plaatsen in het dagklassement (volgens rekenmethode van de MON) in de klasses die een kampioenschap rijden winnen één Dunlop MX33 voorband en één MX12 achterband.
  • -Klassen waarin de prijs gewonnen kan worden op zaterdag:
  • 50cc, 65KW, 65GW, 85KW, 85GW, MX2 jeugd en Dames – Veteranen.
  • Klassen waarin de prijs gewonnen kan worden op Zondag:
  • MX2 junioren, MX Open junioren, MX2 senioren, 125cc cup, MX Open senioren, MX2 inters en MX Open inters
  • Uitzondering geldt voor beginnersklasse, quad klasse, zijspan klasse, natte zuiger en vrije klasse. In deze klassen zijn geen banden te winnen.

Meld je aan voor de MON Nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *