Ben jij de man of vrouw die IMBA zoekt?


Dit artikel is geplaatst op: 28 augustus 2017

IMBA zoekt een nieuw bestuurslid (m/v)!

Wil jij graag bestuurlijke ervaring opdoen in een internationale organisatie? Draag jij de motorsport een warm hart toe, kun je een aantal avonden en weekenden per jaar vrijmaken in je agenda en wil jij jouw netwerk graag uitbreiden met (cross)contacten in binnen- en buitenland? Lees dan snel verder, want IMBA is op zoek naar iemand zoals jij.

Over IMBA

De International Motor Bike Association (IMBA) maakt onder meer het EK Motorcross voor amateurs mogelijk. Daarnaast zorgt dit overkoepelende orgaan ervoor, dat je eenvoudig aan wedstrijden van onze collegabonden in het buitenland kunt deelnemen. Het IMBA-bestuur bestaat volledig uit vrijwilligers. Samen maken we ons sterk voor de motorsport in met name Europa.

Functie-eisen

Om een optimale balans te bereiken, is het IMBA-bestuur nu op zoek naar een motorcrossminnende man of vrouw die voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Je hebt een sterke band met de motorcross.
  • Je spreekt en schrijft tenminste twee talen, waaronder Engels (de voertaal tijdens IMBA-congressen) en Nederlands of Duits (de voertaal tijdens veel vergaderingen).
  • Je woont in de driehoek Nederland/België/Duitsland en bent bereid om regelmatig andere IMBA-landen te bezoeken.
  • Je bent 4 tot 7 keer per jaar beschikbaar voor vergaderingen.
  • Je bent daarnaast in de gelegenheid om jaarlijks het IMBA-congres in het eerste of tweede weekend van november bij te wonen (met of zonder partner).
  • Bovendien ben je 4 tot 5 keer per jaar inzetbaar tijdens IMBA EK’s, verspreid over Europa.
  • Je hebt oog voor de belangen van alle bij IMBA aangesloten bonden en geniet hun vertrouwen. Let op: Je hoeft geen MON-official te zijn! Neutraliteit is juist een pré.
  • E-mailen en het verrichten van andere licht administratieve taken met een PC is voor jou geen probleem en zo gewoon als boodschappen doen.
  • Om tot een representatief bestuur te komen, hebben bij gelijke geschiktheid relatief jonge kandidaten van 30 tot 45-50 jaar de voorkeur.

Neem voor meer informatie gerust contact op met het bondsbureau.

Interesse? Stuur even een mail met je motivatie naar info@mon.nl.


Deel dit Artikel met je netwerk