BND-uitwisseling Genk 28 april


Dit artikel is geplaatst op: 12 april 2018

Alle jeugdrijders zijn welkom op het circuit in Genk voor de tweede uitwisselingswedstrijd.

Dit weekend gaat de eerste wedstrijd voor de BND-cup van start in Lottum, maar er was even onzekerheid over de Belgische uitwisseling. Gelukkig zijn de VMCF en de organisator tot een overeenstemming gekomen, waardoor de wedstrijd weer terug op de kalender staat! Op 28 april mag de jeugd afreizen naar Genk.

 

Het rennerskwartier is op vrijdag (27-4) vanaf 18.00 uur geopend. Vanaf dat moment kun je je ook inschrijven voor de wedstrijd van zaterdag. Op zaterdagochtend vindt de inschrijving plaats vanaf 7.00 uur.

Er is een vol programma op deze dag, wat betekent dat de trainingen al om 8.00 uur ’s morgen beginnen. In België start de dag niet met de 50cc minimotoren, maar met de nieuwelingen MX2 klasse. Onderstaan schema wordt aangehouden, let er dus op wanneer je aan de beurt bent. De Kids and Sidecars komen helaas te vervallen op deze dag, maar voor hen wordt nog een alternatief gezocht.

KLASSES

Nieuwelingen MX2 (Junioren)
Dames / pitbikes
85cc BND cup
65cc BND cup
Jeugd quads
50cc minimotoren
Youngtimer twin shock
MX2 Jeugd BND cup
Quads

Klik hier voor het tijdschema:  Voorlopig programma met benedecup

INSCHRIJFGELD

De rijder betaalt bij deze wedstrijd géén inschrijfgeld. Daarentegen dient iedereen vanaf 15 jaar 13 euro entree te betalen. Alle rijders van 15 jaar en ouder betalen dus 13 euro om deel te nemen aan de wedstrijd.

Het adres is Damstraat 5 in Genk.


Deel dit Artikel met je netwerk