Concept MX-kalender: ‘de ruwe planning’


Dit artikel is geplaatst op: 12 december 2018

De kalendervergadering met alle clubs is geweest en dat levert een mooi overzicht van wedstrijden op voor het nieuwe seizoen.

Alle clubs hebben aangegeven of en wanneer zij hun wedstrijd willen organiseren. Hieruit komt de volgende conceptkalender voor motorcross-seizoen 2019.

Deze versie bevat de data en locaties van de verschillende wedstrijden, evenals de informatie of het over een IMBA-, nationale- of jeugd-wedstrijd gaat. Aan de exacte invulling van klassen wordt nog gewerkt. De volledige kalender zal omstreeks januari bekend gemaakt worden.

Let op: dit concept is onder voorbehoud. Dit betekent dat er nog aanpassingen gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld wanneer een club nog een wedstrijd wilt toevoegen. De vakantieperiode (zomerstop) staat wel vast. In deze periode zullen er géén wedstrijden plaatsvinden die tellend zijn voor het kampioenschap.

Klik hier voor de concept kalender van 2019. De kalender wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd op de kalenderpagina waarbij geselecteerd kan worden op klasse.


Deel dit Artikel met je netwerk