Eerste IMBA teams 2019 bekend


Dit artikel is geplaatst op: 27 maart 2019

Nu afgelopen weekend de eerste NK wedstrijden zijn verreden hebben we de eerste IMBA teams voor dit jaar kunnen samenstellen. In de klassen MX Open en Zijspan staan de eerste enthousiastelingen klaar om op 14 april MON te vertegenwoordigen in Arleux (F) en Wohlen (CH).

Het vaste team bij de Zijspannen wordt gevormd door Mike Keuben & Lars de Laat, IMBA kampioen 2018 Frank Mulder & Aivar van de Wiel, nieuwkomers Debbie van Berlo & Jake Looijen en Terry Boeijen & Fred Bloemers. Dit is de vaste kern die naar Wohlen gaat over 2 weken. Diverse rijders hebben zich aangemeld om de laatste drie wedstrijden in deze cyclus mee te rijden.

Het MX team Open klasse bestaat uit Niels de Klein, al enkele jaren vast gezicht in dit team, Roy Hoeijmakers en Demyan van Loon. Verder zijn er een behoorlijk aantal rijders die zich aangemeld hebben om diverse wedstrijden mee te rijden dit jaar. Naar de eerste wedstrijd in Wohlen op 14 april gaan William Thijssen, Enrico Schell en Jarno Derks mee. Deze mannen rijden 4 of 5 van de 6 ingeplande wedstrijden, dus Nederland is prima vertegenwoordigd bij IMBA dit jaar.

Als jij je startbewijs nog niet hebt aangevraagd, maar dat wel van plan bent, informeer dan zeker even naar de mogelijkheid voor deelname aan IMBA wedstrijden als je dat leuk lijkt.

IMBA wedstrijden voor Dames en MX 2
De IMBA wedstrijden in deze klassen beginnen iets later dit jaar. Heb je interesse in deelname hierin, dan is de enige voorwaarde dat je een MON NK wedstrijd in een van die klassen gereden hebt. Vervolgens word je door MON benaderd met de vraag of je interesse hebt en worden liefhebbers op basis van de NK stand geselecteerd.

Foto: IMBA Open Klasse 2018 – Bart Pijpers, Niels de Klein en Jacky Tausch


Deel dit Artikel met je netwerk