Eerste namen 24-uurs Solexrace Festival bekend


Dit artikel is geplaatst op: 15 maart 2017

Het topje van de feesstaart die 24-uurs Solexrace Festival heet, is onlangs onthuld.

Met namen als DJ Paul Elstak & Jebroer, Def Americans, Ronnie Ruysdael, Dansado & de Feestneger en uiteraard mede organisator WC Experience belooft het op 25, 26 en 27 augustus een groots feest voor jong en oud te worden.

Afgelopen jaar betekende voor het 24-uurs Solexrace Festival een recordjaar qua bezoekers en deelnemers. Zo was de zaterdag volledig uitverkocht! Dit jaar doen ze daar nog een flinke schep bovenop. Met een vernieuwd solex parcours, een extra autoklasse voor minder getalenteerde bouwers van de Brascross, een vernieuwde Brascrossbaan en een spetterend feestprogramma. Naast eerder genoemde namen, zal de lijst de komende weken verlengd worden met meer talenten.

Voor meer informatie over inschrijvingen, reglementen, voorverkoop voordeel en tickets kunt u terecht op www.24uurssolexrace.nl.

24-uurs Solexrace

Meer dan 100 teams uit binnen- en buitenland zullen dit jaar gaan strijden voor eeuwige roem en voor Kika (kinderen kankervrij) tijdens Nederlands meest hilarische en kolderieke race, de 24-uurs Solexrace plaankgas dur 2 cafe’s en unne stierenstal! Op 11 maart starten de inschrijvingen voor de zwaarste 24-uurs Solexrace ter wereld.

Brascross

Naast de 24-uurs Solexrace wordt sinds 2012 de Brascross georganiseerd op de aanliggende crossbaan. Vanaf 5 jaar oud kan men meedoen op een brommer, crossmotor, quad of auto. De inschrijvingen voor de moddervette Brascross starten ook op 11 maart.

Vroege Kippen Voordeelactie

Een week later gaan, op 18 maart, de eerste festivalkaarten eruit met extreem voorverkoop voordeel tijdens de Vroege Kippen Voordeelactie die loopt tot 28 maart. Vanwege het 11-jarig jubileum duurt de Vroege Kippen Voordeelactie dit jaar 11 dagen, van 18 t/m 28 maart. Mensen die hun entreekaarten online kopen tijdens deze actie kunnen genieten van extra voorverkoop voordeel bovenop het normale voorverkoop voordeel.


Deel dit Artikel met je netwerk