Eerste plaatsen IMBA teams 2020! 


Dit artikel is geplaatst op: 16 december 2019

Conform reglement zijn de eerste drie vaste plaatsen in de teams vergeven!

Afgelopen seizoen was MON na wat magere jaren weer goed vertegenwoordigd bij de IMBA wedstrijden. De zijspanrijders en dames hadden wederom veel interesse om deel te nemen, maar ook in de MX2 en Open klasse kenden we naast het vaste team ook verschillende rijders die incidenteel hebben deelgenomen.

De eerste drie plaatsen in de teams zijn samengesteld uit de beste rijders van de NK stand van dit jaar. Bij de zijspannen mag daar de Europees kampioen 2019 als vierde aan toegevoegd worden. Alle overige plaatsen worden begin volgend jaar vergeven aan de hand van de NK stand 2020. Dus, neem je deel aan het NK in 2020, dan maak je kans om geselecteerd te worden.

Het vaste damesteam bestaat uit: Cynthia Swets, Kaylee van Dam en Stacey Nooijens.

Het zijspanteam bestaat uit Frank Mulders, Stephan Wijers met Aivar van de Wiel, Bram van Dijk met Loet van der Putten en Mike Keuben met Meinrad Schelbert.

In de MX2 en Open teams is op dit moment één rijder, maar er zijn al diverse mannen die hebben aangegeven verschillende IMBA wedstrijden te willen rijden. Deze teams worden in 2020 dus zeker aangevuld! Rick Wennekes zal Nederland vertegenwoordigen bij de MX2 en Demyan van Loon in de Open Klasse.


Deel dit Artikel met je netwerk