Eerste ProX NK jeugd met een nieuw tijdschema


Dit artikel is geplaatst op: 20 maart 2019

Alle jeugd-klassen mogen dit weekend aantreden in Zijtaart voor hun allereerste NK! Daarbij zal een nieuw tijdschema aangehouden worden.

Mede naar aanleiding van de jeugd enquête die vorig jaar is gehouden, is besloten om de wedstrijd op zaterdag op te delen. De kleinere rijdertjes gaan ’s morgens van start, terwijl de bijklassen, 85cc en 125cc vanaf de middag rijden. Het schema is hier te vinden.

En er staan prijzen op het spel!

Zoals in eerdere berichten genoemd stellen Van de Laar en VBR parts verschillende interessante prijzen ter beschikking voor de verschillende jeugdklassen. Van de Laar schenkt waardecheques aan de 85cc (grote wielen) en 125cc, aan het einde van het jaar. VBR verdeelt producten in de klassen 50cc, 65cc en 85cc (kleine wielen). Hier lees je hoe je hier kans op maakt!

Quads

Natuurlijk rijden ook de quad standaard en quad special dit weekend. Als er voldoende rijders ingeschreven staan, zullen deze twee klassen apart van start gaan.
Daarnaast is na een gesprek met verschillende ouders gekeken naar controles op cilinderinhoud. Ouders van rijders in bovenstaande klassen zullen binnenkort een bericht hierover ontvangen.


Deel dit Artikel met je netwerk