Er is geld te winnen!


Dit artikel is geplaatst op: 7 februari 2018

Cross jij bij de 85cc Grote wielen of de MX 2 Jeugd 125cc? Dan maak je kans op een mooie cheque aan het eind van het jaar!

Tenminste, als je vanaf 31 maart meedoet aan het ProX NK Jeugdmotorcross van MON in een van de genoemde klassen. Dat kan met een startbewijs (vanaf € 100,-) of een trainingsbewijs + daglicentie (maximaal drie wedstrijden, lees verder voor meer info).

Van de Laar Racing uit Gemert heeft het initiatief genomen om voor de beste 5 rijders van de klassen 85cc Grote wielen en de MX 2 Jeugd 125cc een mooi geldbedrag ter beschikking te stellen. Daarbij sloten direct al ProX-Racing en Putoline aan! Met andere sponsors zijn we nog in gesprek.

Kans maken?

Om kans te maken op een van de fantastische prijzen, hoef je niets anders te doen dan deel te nemen aan het ProX NK Jeugdmotorcross. De prijzenslag begint op 31 maart bij het ProX NK Jeugdmotorcross in Zijtaart. Alle NK-punten die verdiend worden, tellen mee voor het Van de Laar-klassement. De te winnen cheques worden uitgereikt op basis van de kampioensstand, conform het Jeugdmotorcrossreglement). Vooralsnog gaat het om 12 wedstrijden, maar deze lijst kan langer worden. Kijk voor een actueel overzicht op www.mon.nl/kalender (gebruik de filters).

Meedoen

Deelnemen aan het ProX NK Jeugdmotorcross kan met een startbewijs of een trainingsbewijs van MON. Met een trainingsbewijs mag je maximaal drie wedstrijden meedoen, dus om een gooi te doen naar het prijzengeld en een volledig seizoen te rijden, zul je een startbewijs nodig hebben. Heb je nog niet eerder een startbewijs gehad bij MON? Dan betaal je slechts € 100,- om een heel jaar NK’s te mogen rijden!

Om kans te maken op een van deze hoofdprijzen, hoef jij je niet aan te melden. Iedereen die aan het ProX NK Jeugdmotorcross meedoet in de genoemde klassen, dingt automatisch mee.

Win!

Met de exacte verdeling van de prijzen zijn we nog druk bezig, dus deze volgt later.

Ook Putoline draagt de jeugdmotorcross een zeer warm hart toe en wil graag ondersteunen. Zij stellen daarom voor alle rijders die het podium betreden en prijzenpakket beschikbaar. De producten in dit pakket komen bij de motorcross altijd van pas en zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Alle reden dus om je uiterste best te doen tijdens de wedstrijden, om de podiumplek en het prijzenpakket binnen te halen.


Deel dit Artikel met je netwerk