In memoriam: Tommie Megens


Dit artikel is geplaatst op: 16 juli 2019

Vanmorgen ontvingen wij het intens trieste bericht dat Tommie Megens in het Sint-Franciscus ziekenhuis te Heusden-Zolder aan een hartstilstand is overleden.
Hij verbleef daar inmiddels een week op de Intensive Care, als gevolg van een ongeval tijdens een wegrace evenement van RSZ Motorsport op het Circuit Zolder, dinsdag 9 juli 2019.

Tommie Megens volgde op 5 mei 2015 met succes de TOMS wegracecursus waarna hij diverse events bij de ZAC en de OW Cup is gaan racen.
De wedstrijddag was voor (de inmiddels zeer ervaren) Tommie een voorbereiding op de naderende 501 Endurance, waar hij samen met ZAC racer Melvin van der Haven en Roel Botter aan zou deelnemen.

Dit drukt RSZ Motorsport, maar ook ons als MON, weer met ons neus op de feiten, dat deelnemen aan snelheidssporten zoals motorracen niet zonder gevaar is. Het is een platform waar heel veel rijders met plezier hun zo geliefde sport bedrijven. Tommie Megens was er daar een van. En Tommie hoorde bij de Zomer Avond Competitie, waar RSZ Motorsport als organisatie en zijn ZAC racevrienden Tommie enorm zullen gaan missen.

Wij wensen Jesmine, Tommie zijn ouders, zijn 2 kinderen en de familie en vrienden veel sterkte met het verlies en verdriet in de moeilijke tijd die gaat volgen.

Namens,

RSZ Motorsport en MON


Deel dit Artikel met je netwerk