Inschrijven op de wedstrijddag voor MON-startbewijshouders

Vanaf 2020 werken wij bij onze motorcross bondswedstrijden met digitale voorinschrijving. Via Mijn MON kun je je aanmelden voor de wedstrijd en direct online betalen. Deze digitale inschrijving sluit altijd op de donderdagmiddag 12.00 uur voor de betreffende wedstrijd (zowel de jeugd- als nationale wedstrijd).

Dit jaar bieden we startbewijshouders echter ook de kans om zich op de wedstrijddag zelf nog in te schrijven, maar wel tegen een meerprijs. Inschrijven kan enkel als er nog plek is in de klasse.

Is het niet gelukt om je online inschrijving vóór donderdagmiddag in orde te maken, maar wil je toch graag van start? Als je een startbewijs (of jeugd-trainingsbewijs) hebt kun je je dus ook de ochtend van de wedstrijd nog aanmelden. De prijs is dan € 40,- voor je inschrijving.  

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Je betaalt bij de ingang van het circuit entree om naar binnen te mogen met je begeleider (€ 7,50 per persoon).
  • Vervolgens ga je naar onze jurybus en daar reken je € 25,- af voor je inschrijving (contante betaling). Dit is mogelijk tot 8.45 uur!
  • Je bent daarbij verplicht je startbewijs te tonen en geeft vervolgens je klasse, startnummer en transpondernummer aan onze official door. Kun je je startbewijs niet laten zien, dan is inschrijving niet mogelijk.

Let op: Deze na-inschrijving is enkel mogelijk voor startbewijshouders. Rijders met een wedstrijdpas (daglicentie) kunnen NIET inschrijven op de dag zelf. Een wedstrijdpas dient dus uiterlijk donderdagmiddag 12.00 uur online te zijn aangevraagd en betaald. Er kan geen daglicentie aangeschaft worden op de wedstrijddag zelf.

Meer informatie over de digitale voorinschrijving, kun je vinden via dit document.

Meld je aan voor de MON Nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *