Inschrijvingen MX wedstrijden zijn OPEN!


Dit artikel is geplaatst op: 17 augustus 2020

Wij kijken enorm uit naar de wedstrijden die op de kalender staan, hopelijk jullie ook! Het corona-virus speelt nog steeds een hoofdrol in het dagelijks leven, wat betekent dat er diverse maatregelen genomen dienen te worden. Een van die maatregelen voor ons is dat we gaan werken met voorinschrijvingen.

Alle rijders moeten zich vooraf online inschrijven (en betalen) om deel te kunnen nemen aan de wedstrijden. Ook voor je begeleiders moet je vooraf online een toegangsbewijs kopen.

Klik hier voor een uitgebreide instructie en meer informatie over de wedstrijden. 

Twee weken voor elke wedstrijd gaat de inschrijving open voor startbewijshouders (en jeugd trainingsbewijshouders). Vanaf nu kunnen zij zich dus inschrijven voor de wedstrijden in Geldermalsen. Het heeft onze voorkeur dat startbewijshouders zich zo vroeg mogelijk inschrijven! De inschrijving sluit op donderdagnacht voor de wedstrijd, om 24.00 uur. Is jouw inschrijving voor dat moment niet voldaan, dan kun je NIET van start op de betreffende wedstrijd.

Op de maandag voor de wedstrijd worden de inschrijvingen bevroren en geteld. Wij bepalen dan hoeveel klassen er in series zullen gaan rijden. Vanaf de maandagmiddag is de inschrijving ook open voor rijders met een wedstrijdpas of afvaardiging. Vanaf dat moment geldt, ook voor startbewijshouders: VOL = VOL. Binnen de eerste week dat de inschrijving open is, zijn startbewijshouders dus gegarandeerd van een plaats wanneer ze zich inschrijven. In de week voor de wedstrijd, kun je je alleen nog inschrijven als er nog plek is in de klasse.

Het inschrijfgeld is € 25,- per wedstrijd. Vanwege alle onzekerheid en extra maatregelen die clubs moeten nemen, is er een verhoging van € 5,- op het inschrijfgeld. Dit bedrag gaat volledig naar de organiserende club.

Je kunt ook deelnemen met een wedstrijdpas, daarvoor betaal je € 30,- + € 25,- inschrijfgeld. Je kunt maximaal twee keer een wedstrijdpas aanvragen.

Om je in te schrijven ga je naar www.mon.nl en klik je op de button ‘inschrijven wedstrijden’. Of je gaat direct naar mijn.mon.nl, logt in (inlognaam is je mailadres) en klikt op ‘webshop’. Je klikt op de juiste klasse en voegt door middel van ‘verder winkelen’ eventueel een extra begeleider aan je bestelling toe. Reken af en check of je een QR-code in je mailbox hebt ontvangen.

In dit document is een instructie te vinden voor de inschrijving. Daarnaast geven we hierin nog wat aanvullende informatie over het verloop van de wedstrijden. Neem dit bestand dus zeker even door!

Indien het gebeurt dat een wedstrijd van onze kant wordt afgelast, dan krijgen alle ingeschreven rijders hun geld terug.

Mochten er nog vragen zijn, dan vernemen wij dit graag via een mail aan info@mon.nl.

Wij wensen jullie alvast veel succes en hopen jullie te zien bij onze wedstrijden!

 


Deel dit Artikel met je netwerk