Jeugdrijders en ouders, we hebben jullie nodig!


Dit artikel is geplaatst op: 27 september 2018

Hierbij willen we jullie vragen onze korte enquête in te vullen

Wij hebben de afgelopen jaren ook gemerkt dat onze jeugdklassen steeds minder gevuld zijn. Dit is uiteraard een zeer spijtige ontwikkeling, waar wij enorm graag verandering in willen brengen. Daarom zijn wij geïnteresseerd in de wensen en behoeften van jeugdrijders, zodat wij kunnen kijken hoe we hierin tegemoet kunnen komen. Om dit in kaart te brengen hebben we jullie antwoorden nodig! Middels een enquête willen we informatie genereren van jeugdrijders en hun ouders, betreffende een aantal onderwerpen. We vragen jullie mee te denken om de situatie voor ons allemaal te verbeteren. Jullie als rijders en ouders hebben waarschijnlijk jullie visie op onze wedstrijden en hebben wellicht hele interessante ideeën die je met ons wilt delen.

Begrijp dus goed dat we jullie wensen, behoeften en aanmerkingen serieus nemen. We vragen jullie mee te denken om voor ons allemaal de situatie te verbeteren en nieuwe ideeën boven water te krijgen. Je krijgt in deze korte vragenlijst meer dan genoeg kans om je mening te laten horen.

Producten van ProX winnen!

We zetten er ook iets tegenover. Behalve dat je de kans hebt om iets te kunnen zeggen over je eigen wedstrijden, is er ook iets te winnen. ProX is al jaren hoofdsponsor van onze jeugdwedstrijden. Ook zij zouden graag zien dat de jeugd een nieuwe impuls krijgt. Onder de deelnemers mogen we namens ProX een aantal gadgets verloten, met als hoofdprijs een ProX Racing Parts zuigerkit (een zuiger, veren, clubs en zuigerpen) met een Top End pakkingset!
De winnaar van de loting wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt en benaderd. Hij of zij mag vervolgens zijn motormerk en type doorgeven en ontvangt de producten van ProX!

De deelname zal slechts 5 minuten duren en u helpt ons er enorm mee!
We vragen de ouders om de enquête in te vullen namens de rijder.

Druk op de startknop om de enquête te beginnen!


Deel dit Artikel met je netwerk