Kampioenenhuldiging 2019!


Dit artikel is geplaatst op: 29 oktober 2019

Uiteraard gaan we de beste rijders van alle klassen weer goed in het zonnetje zetten. Onze kampioenenhuldiging vindt plaats op zondag 15 december in zalencomplex Nia Domo te Boekel.

Alle wedstrijden voor het kampioenschap zijn inmiddels verreden en we hebben een prachtige rij met rijders die de titel ‘kampioen 2019’ op hun naam hebben staan. Iedereen heeft hard gestreden om de beste plaats mogelijk te behalen. Zowel bij de jeugd als bij de Protempo Cup en No Fear Energy cup, zijn mooie prijzen verdiend.

Bij de jeugdklassen én de nationale solo klassen wordt de top 5 uitgenodigd om een mooie trofee in ontvangst te nemen. Dankzij de sponsoring van Klussenbedrijf Pascal Voets, mogen we ook dit jaar extra prijzen uitreiken in de nationale soloklassen. De top 5 van de No Fear Energy Cup en Protempo Cup wordt in Boekel verwacht om hun prijzencheque (en daarvan € 250,- cash) in ontvangst te nemen.

Alle kampioenen zullen zeer binnenkort een persoonlijke uitnodiging ontvangen. We zien jullie graag allemaal, samen met jullie supporters, op 15 december.


Deel dit Artikel met je netwerk