Korting op motorcross-licenties

De vakantieperiode is aangebroken en we gaan richting het najaar van het seizoen. Dit betekent dat we aantrekkelijke aanbiedingen klaar hebben staan voor in deze tweede helft van het seizoen! 

Er staan in de komende maanden nog flink wat mooie wedstrijden op onze kalender. Er zijn nog wedstrijden in Groesbeek, Cuijk, Meijel, Utrecht, Leusden, Eersel, Bergharen en Dongen. Voor deze resterende wedstrijden kun je een startbewijs aanvragen met meer dan 50% korting! Je betaalt namelijk slechts € 100,- voor een nationaal startbewijs en € 60,- voor een jeugdstartbewijs. 

Houd je het liever bij trainingen, club- en regiowedstrijden, maïsplakcrossen, bijzondere evenementen of offroadritten? Neem dan vanaf dit moment een trainingsbewijs voor vijf tientjes. Ook een combinatiebewijs is mogelijk, waarmee je nog eens extra korting krijgt. Voor € 100,- kun je de rest van 2023 én heel 2024 goed verzekerd deelnemen aan vrijwel alle cross- en offroad-evenementen van MON, met uitzondering van NK’s.

* bij bovenstaande bedragen is de bijdrage voor het MX-masterplan nog niet geteld. Elke rijder dient een verplichte afdracht van € 48,- te doen bij de licentie-aanvraag. 

De volledige kalender met alle evenementen vind je op deze pagina.

Meld je aan voor de MON Nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *