Korting op mx-licenties 2019!


Dit artikel is geplaatst op: 25 juli 2019

Denk jij er over na om te gaan motorcrossen? NK wedstrijden rijden, clubwedstrijden rijden of juist gewoon trainen? Dan hebben we een interessant aanbod voor je!
De vakantieperiode is inmiddels van start, de ideale periode om even de balans op te maken. We informeren je dan ook graag over de aanbiedingen die we voor je hebben.

 

We maken het namelijk extra aantrekkelijk om de wedstrijden in de tweede helft van het seizoen nog te gaan rijden. Een startbewijs vanaf 1 augustus 2019 kost slechts €100,- in plaats van de gebruikelijke €215,-. En er staan nog een aantal mooie circuits op onze kalender! Je kunt nog een fijn aantal wedstrijden rijden, dus deze deal is zeker het overwegen waard, je krijgt meer dan 50% korting! Onze kalender is op deze pagina te vinden.

Dit geldt natuurlijk ook voor de jeugd! De resterende wedstrijden van het ProX NK kun je al rijden voor € 60,-.

Hierbij kijken we ook alvast vooruit naar het volgende seizoen. Als je nu al de intentie hebt om seizoen 2020 bij ons te rijden, kun je een combi-deal aanschaffen, waarmee je voordeel alleen maar oploopt. Voor €275,- krijg je een startbewijs dat geldig is van 1 augustus 2019 tot en met 31 december 2020.

Is wedstrijden rijden voor jou nog een stapje te ver en hou je het liever bij trainingen, club- en regiowedstrijden, maïsplakcrossen, bijzondere evenementen en offroadritten? Dat kan natuurlijk! Ook voor deze rijders hebben we de prijzen vanaf 1 augustus aangepast. Het trainingsbewijs kost namelijk €50,- voor de rest van het seizoen. En ook hier is een combi-deal! Long stayers profiteren wederom van extra korting. Voor €100,- kun je trainen en rijden op veel verschillende evenementen (behalve de NK wedstrijden) van nu tot en met december 2020.

Waar wacht je dus nog op? Klik op deze button en loop de stappen netjes door.

Je kunt de licentie vanaf dit moment al aanvragen, ze worden vanaf 1 augustus op de post gedaan (naar jouw club, waar je je licentie dan op kunt halen).


Deel dit Artikel met je netwerk