Magazijnmedewerker Duell TMV gezocht

WIJ WE ZIJN?
Duell TMV is een Nederlandse distribiteur in motoronderdelen en kleding onderdeel van de Finse Duell group. Van oorsprong een distribiteur op gebied van off-road producten en sinds dit jaar ook actief in de on-road onderdelen en kleding. Met een jong team verzorgen we dagelijks de leveringen naar retailers wereldwijd.

WERKZAAMHEDEN:
Bij ons ben je een belangrijke spil in het magazijn. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de onderdelen tijdig worden geleverd of klaar staan, zodat we onze afspraken met onze klanten na kunnen komen. Je zorgt er voor dat de inkomende goederen worden verwerkt en het magazijn op orde is.

WIE WE ZOEKEN?
Je hebt natuurlijk interesse in motoren en alle bijbehorende producten. Je hebt kennis en ervaring met het werken in een logistieke omgeving en bent bereid hierin te groeien. Je bent klantgericht, stressbestendig en hebt een flexibele instelling en vind het prettig om met andere samen te werken en gezamenlijk een mooi resultaat neer te zetten.

WAT WIJ BIEDEN?
In 45 jaar tijd is Duell TMV een begrip geworden in de Nederlandse motormarkt. Je bent werkzaam met bekende merken en klanten van over heel de wereld.

  • Salaris passend bij jouw ervaring
  • Race Support voor jouw hobby
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis
  • Pensioenregeling
  • 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding, indien van toepassing

HEB JE INTERESSE?
Mail dan je sollicitatie en persoonlijke gegevens naar dennis.schoenaker@duell.eu

Meld je aan voor de MON Nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *