Motorcrossweekend Lottum


Dit artikel is geplaatst op: 11 april 2018

Zaterdag

Op 14 april staat de eerste BND-wedstrijd van 2018 op het programma in Lottum voor alle jeugdrijders. In deze wedstrijd nemen rijders uit Nederland, België en Duitsland het tegen elkaar op. De wedstrijden tellen mee voor het uitwisselingsklassement én voor de Nederlandse rijders ook voor het ProX NK. Alle gebruikelijke jeugdklassen staan op het programma evenals de Kids and Sidecars en de Natte Zuiger klasse.

De dag wordt compleet gemaakt met een vrije klasse, waarin een klein extraatje aan prijzengeld te verdienen is. Aan deze vrije klasse mogen trainingsbewijshouders deelnemen en junioren- of seniorenrijders met een MON-startbewijs. Tot slot mogen ook rijders met een afvaardiging van een bij IMBA aangesloten bond meedoen!

Zondag

15 april staat in het teken van het 24MX NK voor de nationale klassen. Voor de junioren en quads zijn hier hun eerste kampioenspunten te behalen. We hopen natuurlijk op een mooie zonnige dag met veel spannende wedstrijden.

Aan het starthek in Lottum verschijnen de volgende klassen:
• MX2 Junioren
• MX Open Junioren
• MX Open Senioren
• MX Open Nationalen
• MX2/Open Inters
• Quads Nationalen/Inters

LET OP:

Dit weekend wordt er streng gecontroleerd op bodyprotectors en nummerplaten. Draag je geen bodyprotector, dan ga je niet van start. Ditzelfde geldt voor de kleur van je nummerplaten. Alle drie je nummerplaten moeten de juiste kleur hebben, dat wil zeggen conform het MX-reglement!


Deel dit Artikel met je netwerk