Nieuwe bondsarts bij MON

Na vele jaren inzet geeft onze hoofdarts dr. Rembert Weijers het stokje door. Aankomende zaterdag zal hij in Meierijstad zijn laatste wedstrijd in de functie van wedstrijdarts vervullen. 

Rembert begon in 1994 bij de Veteranencross in Cuijk en draait dus al flink wat jaren bij ons mee. Het aantal wedstrijden dat hij deed groeide per jaar, in 2013 nam hij de taak als bondsarts en voorzitter van de medische commissie over. De sport motorcross draagt Rembert een warm hart toe Zelf was hij in 1974 bij Gelimbra, als bakkenist van zijn broer. 

Door de jaren heen is het medisch materiaal naar een hoger level getild, waar Rembert een flink aandeel in geleverd heeft. Denk daarbij aan de herkenbare jas, veldrugzak, zuurstoftas en de niet meer weg te denken wervelplan in het veld. Alles om de rijders direct de juiste zorg te kunnen bieden. 

Tijdens de vergadering van de medische commissie afgelopen dinsdag, vond de overdracht naar onze nieuwe bondsarts plaats; dr. Abel Wei. Hij is geen onbekende voor de meeste clubs en rijders. Vanaf 2014 is Abel regelmatig als dienstdoende arts op onze wedstrijden te vinden. 

Meld je aan voor de MON Nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *