Nog heel even geduld, alsjeblieft


Dit artikel is geplaatst op: 9 november 2017

We zijn momenteel druk bezig met het testen van Mijn MON.

Onze digitale omgeving werkt helaas nog niet zó goed, dat jij nu al probleemloos zelf je licentie online kunt aanvragen. We vragen je dan ook om nog heel even geduld te hebben.

Zodra Mijn MON er klaar voor is, verschijnt er een grote button met “Licentie aanvragen” op onze homepage. Uiteraard zullen we het goede nieuws ook met je delen via onze nieuwsbrief en overige kanalen.

Clubs kunnen de komende dagen gewoon gebruik blijven maken van het afgeschermde gedeelte op onze website, zodat ze direct trainingsbewijzen kunnen uitgeven (als vanouds).

Startnummers

Omdat dit nieuwe online aanvraagsysteem iets langer dan gepland op zich heeft laten wachten, worden de in 2017 gebruikte startnummers ook wat later vrijgegeven – na 15 december. Als je voor die tijd een licentie voor 2018 aanvraagt, weet je zeker dat jouw startnummer van jou blijft (wanneer je weer in dezelfde klasse gaat rijden). Klassen die samen gaan rijden, hebben te maken met een uitzondering! Indien daarbij twee personen evenveel recht hebben op een nummer, geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt.

De “vroege vogel-korting” van € 10 op startbewijzen blijft t/m 15 december van kracht.


Deel dit Artikel met je netwerk