Offroadrit in Eext op 13 februari gaat door!

Dinsdagavond 25 Januari was voor veel mensen een spannende avond, maar zeker ook voor het bestuur van de GP Eext. Wat kan en mag er weer? Kunnen we een OTR organiseren? Gelukkig is er wat meer ruimte gegeven en is de mogelijkheid teruggekomen voor het organiseren van buiten evenementen.

Er is dus groen licht voor de OTR op zondag 13 februari 2022. En daarbij is de inschrijving inmiddels geopend! Jij wilt toch ook bij deze allereerste offroadrit van 2022 zijn? Voor je inschrijving ga je naar www.gpeext.nl.

In samenspraak met de gemeente Aa en Hunze, kreeg de voorzitter afgelopen donderdag mondeling de toezegging door te gaan met de organisatie. Alle waardering vanuit de GP Eext naar de Gemeente Aa en Hunze. In deze tijd, met alle geldende maatregelen, wordt veel flexibiliteit van vrijwilligers gevraagd. Zij moeten in een nog korter tijdsbestek dan andere jaren alles op poten zetten en gereed maken. Iedereen is er gelukkig toe bereid om zich hier voor de volle 100% voor in te zetten, met in acht neming van alle geldende maatregelen.

Natuurlijk is het ook spannend. Dit wordt niet alleen de eerste OTR van het jaar 2022, maar het wordt ook het eerste grote (buiten) evenement in de gemeente. We staan als GP Eext weer op de kaart maar ook onder de loep. Wij willen met elkaar laten zien dat je ook in deze tijd zo’n (groot) evenement kunt organiseren.

Meld je aan voor de MON Nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *