Online cursus motorcrosscertificaat MC de Peelrijders (Nederweert-Eind)

Ga je voor het eerst een MON licentie (trainings- of startbewijs) aanvragen? Dan dien je een crosscertificaat te behalen.

Veiligheid is erg belangrijk in onze sport. Daarom is het van groot belang dat alle rijders op de hoogte zijn van de gevaren en vereisten van motorcross. Om aan te tonen dat jij voldoende kennis van de sport hebt, dient iedere ‘nieuwe’ rijder bij ons al enige jaren eenmalig een motorcrosscertificaat te behalen. Dit is een vragenlijst waarin onder andere aan de orde komt wat je moet doen bij een valpartij.

Ook MC de Peelrijders vindt het belangrijk dat alle rijders een crosscertificaat hebben. Daarom komen zij met een mooi initiatief! Op maandag 28-12, dinsdag 12-1 en dinsdag 19-1 geeft Ed Philipsen de cursus voor het Motorcross Certificaat online. Ze starten om 19.30 uur via het online platform Zoom.

Opgeven kan via de Moto Inside app. Laat je naam en leeftijd achter en op zondag 27-12 ontvang je alle details. Deelname is voor iedereen mogelijk! Klik op de link, of check het event IN de Moto Inside app: https://app.motoinside.app/events/668

Een super initiatief, bedankt MC de Peelrijders!

Meld je aan voor de MON Nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *