Regiocompetitie Noord: voorinschrijving geopend


Dit artikel is geplaatst op: 15 maart 2017

De inschrijving voor de Regiocompetitie Noord 2017 is geopend!

Tien wedstrijden in totaal vallen onder deze competitie, waarvan de eerste zal plaatsvinden op 2 april in Holterhoek. Het seizoen van de Regiocompetitie loopt van 1 maart tot en met 31 oktober. De Regiocompetitie Noord wordt georganiseerd door bij MON aangesloten verenigingen en is officieel door MON erkend als lokale breedtesportcompetitie, met kampioenstatussen. Raadpleeg het wedstrijdprogramma (voor zover bekend) door op onze kalenderpagina te filteren op sport en klasse.

Meedoen

Ben je in het bezit van een MON-trainingsbewijs? Dan kun je meedoen aan de Regiocompetitie. Heb je geen trainingsbewijs van MON? Maak je geen zorgen, je kunt in veel gevallen ook deelnemen op basis van een daglicentie. Een daglicentie biedt een WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid) en kost € 15,00 per persoon per dag. Ook als je een startbewijs hebt (MON of KNMV/overige bond + daglicentie), kun je meerijden. Je wordt dan alleen niet altijd opgenomen in het dagklassement en je strijdt nooit om een kampioenschap.

Inschrijven

Schrijf je nu vast in voor deze gezellige competitie via onze site! Je kunt je ook alleen voor de eerstvolgende wedstrijd inschrijven via www.mon.nl/regiocompetitie-noord. Door je van tevoren (gratis) in te schrijven, bespaar jij ons en jezelf een hoop tijd en en gedoe op de wedstrijddag. Je gegevens staan dan namelijk al op de rennerslijst.

Let op: voor Hexel on Wheels dien jij je altijd in te schrijven via deze link. Ook als jij je al aangemeld hebt voor de hele Regiocompetitie via onze website! Door de overweldigende belangstelling voor dit evenement is er gekozen voor één centrale voorinschrijving. Daarbij geldt: vol = vol, dus wees er snel bij en voorkom teleurstelling.

Meer informatie

Meer informatie, zoals de klassenindeling, rijtijden en het (aanvullend) reglement van de Regiocompetitie Noord vind je hier.

 

 


Deel dit Artikel met je netwerk