Twin Air viert zijn 50 jarig bestaan

Twin Air viert zijn 50ste verjaardag als ’s werelds meest toonaangevende merk voor schuimluchtfilters en accessoires voor off road motoren.

In 1972 kreeg de motorcrosswereld een historische boost door een revolutionair nieuw product: een twee- of meervoudig (vlam) gelamineerd, schuimluchtfilter dat, wanneer gedrenkt in een speciaal ontwikkelde schuimluchtfilterolie, een vrije luchtstroom in de carburateur mogelijk maakte zodat de motor maximale bescherming krijgt tegen deeltjes zand, vuil en water. Het was niet alleen effectief, maar ook duurzaam, wasbaar en herbruikbaar. Het nieuwe innovatieve product werd het begin van Twin Air.

Tegenwoordig is Twin Air een gerenommeerde merknaam en de productlijn van het bedrijf evolueert en breidt zich voortdurend uit. De technologie en het ontwerp van Twin Air-filters en accessoires zijn het meest gekozen door de eindgebruiker in hun sector en zijn OEM-gespecificeerd voor meer dan 30 motorfabrikanten wereldwijd.

Twin Air streeft ernaar een leider in de industrie te blijven door haar producten en diensten voortdurend te verbeteren. Onze toewijding aan het kwaliteitsproductieprogramma ISO 9000-2015 blijkt uit ons groeiende tevreden wereldwijde klantenbestand. Twin Air deelt de voordelen van de ISO 9001-certificering met haar klanten en zijn trots op ons streven naar volledige klanttevredenheid.

Twin Air gaat haar 50-jarig jubileumjaar in met dezelfde toewijding die de wereldwijde status van het merk in de afgelopen jaren heeft voortgestuwd.

Als je wilt weten waarom Twin Air “The Choice of Champions” is, klik dan op www.twinair.com of neem contact op met info@twinair.com voor meer informatie over Twin Air.

Meld je aan voor de MON Nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *