Wederom unieke koppeling tussen Moto Inside en MON

Vanaf donderdagavond 19.00uur start offroadclub De Peelrijders uit Handel met de inschrijvingen voor hun jaarlijkse Peelrandrit. Tevens is dit het eerste evenement waarbij rijders die een daglicentie nodig hebben, deze meteen samen met hun ticket in de Moto Inside app kunnen kopen. Door een unieke koppeling tussen Moto Inside en MON hoeven rijders dus niet een apart account aan te maken bij MON om aldaar hun daglicentie aan te schaffen. Dit kan direct in één klik bij Moto Inside tijdens je inschrijving!

Voor zowel de deelnemers, de organiserende club als MON, een mooie stap in efficiëntie.

Stichting Moto Inside mag voor een groeiende groep clubs de inschrijvingen verzorgen. Voor de clubs gelden geen vaste kosten en enkel een fee om de transactie tot stand te brengen. Niet iedereen heeft een smartphone, dus de app is ook al webversie te gebruiken. Bekijk alle reeds aangesloten clubs en aanstaande evenementen via de webversie of download de app via www.motoinside.app voor uw iOS of Android toestel.

Dit wordt de 31e Peelrandrit die in Handel verreden zal worden! Het belooft wederom een interessante en uitdagende rit te worden. Wil jij erbij zijn, dan kun je je dus vanaf dit moment inschrijven. Daarvoor ga je naar Moto Inside.

Meld je aan voor de MON Nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *