Vakantieperiode MON van 22 juli tot 23 augustus


Dit artikel is geplaatst op: 15 juli 2019

Op maandag 22 juli begint onze vakantieperiode, die zal duren tot en met vrijdag 23 augustus. In deze periode zullen er geen wedstrijden georganiseerd worden die meetellen voor het ProX NK jeugdmotorcross of het 24MX NK motorcross.

Het bondskantoor is tijdens deze vakantieperiode gewoon geopend, maar met beperkte bezetting. Daarnaast staan er wel nog enkele andere evenementen op de kalender. Zo rijdt RSZ Motorsport nog een race in Assen op 3 augustus, rijden de zitmaaiers op 16 augustus op de Agri-fair in Wierden, is er een IMBA voor de Dames in het Belgische Warsage en heeft het classic 50cc Grasbaanteam op 18 augustus een evenement in Eext. Daarbij zijn er nog eens twee bijzondere motorcross-evenementen waarvoor je je nog kunt inschrijven. Dit zijn de nachtcross in Isbergues (Frankrijk) en natuurlijk de Veteranencross Cuijk op 16, 17 en 18 augustus.

Vlak na de vakantie hebben we ook nog twee speciale evenementen die het bezoeken waard zijn. In het Noorden (Drouwenermond) is dit Boerenrock Festival op 23, 24 en 25 augustus. Datzelfde weekend is het 24-uurs Solexrace Festival in Heeswijk-Dinther!


Deel dit Artikel met je netwerk