Verhoging prijzenpot & het programma van de Galvincup!


Dit artikel is geplaatst op: 31 januari 2018

Dit jaar heeft de Galvincup een prijzenpot van minimaal 15.000 euro! En ook de datums en circuits van de wedstrijden zijn bekend.

We kunnen met trots terugkijken op een geslaagde competitie, vandaar dat we er dit jaar nog een schepje bovenop doen. Heikki van den Berg, directeur van Galvin Elektrolytisch Verzinkwerk was zeer tevreden over de opzet van de wedstrijden en kreeg veel positieve reacties over zijn initiatief. Met enthousiasme gingen we dan ook aan de slag om alles rond te krijgen voor de nieuwe editie, en met succes. We kunnen jullie melden dat de prijzenpot voor 2018 verhoogd wordt van 12.000 euro naar minimaal 15.000 euro!

Met de exacte verdeling van het prijzengeld zijn we nog druk bezig, maar het mag duidelijk zijn dat de te winnen bedragen omhoog gaan! Daarmee wordt het dit jaar nog aantrekkelijker om deel te nemen aan dit spektakel.

Ook de sponsoren van afgelopen jaar waren zeer te spreken over de Galvincup en de meeste van hen doen graag weer mee. Galvin BV is wederom hoofdsponsor, maar ook VTS bv, van de Laar Racing, van de Laar Autoschade & onderdelen, HGS, H. Biekens, Hannamax, de Lederdokter, Bunkercentrale, Twin Air, TMV, Ecomaxx, GJV, Heesakkers, De Veer Metaalbewerking en Grizzly Racing zijn onderdeel van de cup in 2018. Zonder hen kan MON deze competitie niet waarmaken!

Datums en locaties van de vijf wedstrijden

Het geweld van de Galvincup zal losbarsten op de volgende circuits:

  • 25 maart           Horst
  • 22 april             Sint Anthonis
  • 9 september     Groesbeek
  • 7 oktober          Berghem
  • 28 oktober        Meijel

Wederom zullen de MX2 en MX Open Inters het tegen elkaar opnemen in deze competitie. Verder zullen vrijwel alle regels hetzelfde blijven, wat betekent dat je aan minimaal vier wedstrijden deel moet nemen om prijzengeld te kunnen ontvangen aan het eind van het seizoen. Daarbij mag één van de tien resultaten geschrapt worden.

Om deel te kunnen nemen aan de Galvincup moet je in het bezit zijn van een MON-startlicentie Inters. Heb je deze nog niet, vraag hem dan snel aan via Mijn MON.

Het is ook mogelijk om deel te nemen op vertoon van een afvaardiging van een bij IMBA aangesloten bond.

Bekijk voor alle informatie het reglement Galvincup.


Deel dit Artikel met je netwerk