Vertegenwoordig jij MON bij IMBA?


Dit artikel is geplaatst op: 13 maart 2019

Wil je ook meedoen aan een gevarieerde competitie met internationale toppers op mooie buitenlandse circuits? In 2019 is dat misschien ook mogelijk voor jou!

Daarbij komt ook nog dat je hierbij geen inschrijfkosten betaalt, een gratis afvaardiging (verzekering) van MON krijgt en je gratis kunt overnachten op het internationale rennerskwartier!
Er worden rijders afgevaardigd uit de klassen MX2 Nationalen/Inters, MX Open Inters, Dames en Zijspan Inters. Een team bestaat uit de eerste drie rijders uit de kampioensstand van 2018, aangevuld met rijders uit de kampioensstand van dit jaar.

MON geeft de voorkeur aan rijders die aan alle IMBA wedstrijden kunnen en willen deelnemen. Mocht er daarnaast nog een plekje vrij zijn, dan is het voor startbewijshouders mogelijk incidenteel aan IMBA wedstrijden deel te nemen. De NK stand en het feit of je al vaker dit jaar bij IMBA hebt deelgenomen, zijn daarbij bepalend.

Alle wedstrijden van IMBA zijn te vinden op onze sportkalender. Alle startbewijshouders in de genoemde klassen zullen persoonlijk een mail ontvangen met alle relevante informatie en de mogelijkheid om je aan te melden. Om in aanmerking te komen hoef je dus alleen maar aan de NK wedstrijden mee te doen (en dus in de NK stand te komen).


Deel dit Artikel met je netwerk