Nieuwsbrief week 5 2018

Motorsport Organisatie Nederland

Galvincup

De Galvincup gaat opnieuw van start in 2018, met een prijzenpot van minimaal 15.000 euro!

We kunnen met trots terugkijken op een geslaagde competitie, vandaar dat we er dit jaar nog een schepje bovenop doen. De prijzenpot is dankzij de steun van de sponsoren verhoogd van 12.000 naar minimaal 15.000 euro! Er valt voor alle Inter-rijders dus nog meer te verdienen dan vorig jaar, waardoor het natuurlijk nóg aantrekkerlijker is om deel te nemen.

De opzet blijft hetzelfde; de MX2 en MX Open Inters zullen het tegen elkaar opnemen. Om prijzengeld te kunnen ontvangen aan het einde van het jaar, dien je aan minimaal vier wedstrijden deel te nemen. Van de 10 manches mag er één manche-resultaat geschrapt mag worden.

Datums en locaties wedstrijden

Het geweld van de Galvincup zal losbarsten op de volgende circuits:

Ga naar onze website voor het volledige persbericht.

It giet oan!

De Offroadrit in Eext aankomend weekend (4 februari '18) gaat gewoon door!

Het parcours in Eext is door de organisatie goed in orde gebracht, waardoor alle Offroadliefhebbers aankomende zondag van start kunnen. Dit belooft een mooie ervaring voor zowel recreanten als gevorderde rijders. De start is tussen 9.30 en 14.30 uur en voor deze lustrumeditie is het startpunt het dorpshuis in Eext. Inschrijven kan op de dag zelf, of vooraf op de website.

Dit is natuurlijk dé gelegenheid om de nieuwe Offroadpas te gebruiken. Heb je deze nog niet, dan kun je hem via Mijn MON voor slechts €50,- aanvragen. Je kunt ook van start met een dagverzekering van MON. Voor deze speciale editie is de prijs van een dagverzekering voor rijders met een KNMV OTR-licentie slechts €5,-.

Alle informatie over deze rit leest u hier.

Tot zondag in Eext!

 

Nog eventjes geduld..

We zijn volop bezig om iets speciaals te doen voor de rijders in de 85cc en 125cc klassen.  Dit is echter nog 'work in progress'. Let op de nieuwsbrief van volgende week, daarin hopen we jullie meer te kunnen vertellen en iets moois te kunnen onthullen.