Bestuur

Van links naar rechts: Adrie van de Burgt, Jaco Sterkenburg, Thea Vink, Koen Pijpers en Ben Jeuring.

Adrie van de Burgt

Penningmeester

Financiën

Jaco Sterkenburg

Bestuurslid

Circuit en veiligheid
Geluid

Thea Vink

Bestuurslid

Officials en opleiding
Geluid en materialen
Medische commissie

Koen Pijpers

Voorzitter

Jeugd
IMBA
Sportcommissie

Ben Jeuring

Bestuurslid

Baansporten
Bijzondere evenementen
Regio Noord

Bondsbureau

Cor Peeters

Financieel administratief manager

Jill Deenen

Communicatie, pr & marketing manager

Anna Faber

Administratief medewerker

Ragne Ruijs

Administratief medewerker

Algemene Leden Vergadering

Besluiten worden bij MON genomen na overleg en goedkeuring vanuit de aangesloten clubs. De Algemene Leden Vergadering is de plenaire vergadering van de vereniging, deze vindt minimaal twee keer per jaar plaats. Alle leden (clubs) zijn voor deze vergaderingen uitgenodigd en hebben stemrecht.

Zaken als de sportkalender, jaarverslagen, sportreglementen, beleid en de jaarrekening worden besproken tijdens deze bijeenkomsten.

Als rijder kun je eventuele suggesties via je club indienen, maar je bent ook automatisch lid van de MLN zodra je een licentie aanschaft. Motorsport Leden Nederland (MLN) is de rijdersvertegenwoordiging binnen de Algemene Leden Vergadering. In dit platform kunnen actieve rijders plaatsnemen die de gehele groep rijders willen vertegenwoordigen. Zij kunnen als één van de clubs zaken naar voren brengen, waarover in de ALV gesproken kan worden. Wil jij zitting nemen in de MLN om bij te dragen aan de verbetering van de motorsport, dan kun je uiteraard een mailtje sturen naar info@mon.nl.