Werken bij MON


MON bestaat uit verschillende organen. De organisatie kent twee besturen, een Raad van Advies, het bondsbureau (kantoor), officials en verschillende commissies. Op kantoor zijn circa zeven medewerkers (parttime) in dienst; de bestuurs- en commissieleden en officials zijn vrijwilligers.

Wil jij onderdeel uitmaken van de leukste motorsportfamilie van Nederland?

Dan is dit je kans! Er zijn namelijk verschillende openstaande vacatures voor vrijwilligers bij MON.

Herken jij jezelf in een van de volgende functies, stuur dan een mailtje naar info@mon.nl.

Door je als vrijwilliger in te zetten voor MON, draag jij je steentje bij aan het laagdrempelig houden van de motorsport in Nederland. Natuurlijk krijg je er zelf ook wat voor terug:

* de mogelijkheid om gratis alle wedstrijden te bezoeken;
* een vergoeding van € 15,- per dag dat u ingezet wordt;
* vergoeding van uw reiskosten ten bate van MON;
* het bondsblad Motorsportnieuws kosteloos elke maand op uw deurmat;
* een uitnodiging voor de altijd gezellige medewekersdag voor u en uw partner;
* training en ervaring die niet zullen misstaan op je CV (bijvoorbeeld omgaan met agressie, eerste hulp bij motorongelukken of specifiekere zaken, afhankelijk van je functie);
* uitbreiding van uw netwerk met behulpzame en vriendelijke mensen. Je wordt immers opgenomen in de leukste motorsportfamilie van Nederland!

Ben jij regelmatig op MON-wedstrijden? En…

Kun jij een leuk stukje schrijven?

Word dan verslaggever voor Motorsportnieuws!
Wij willen ons redactieteam uitbreiden met enthousiastelingen, die onze lezers van een leuk wedstrijdverslag kunnen voorzien. Wees niet bang om het te proberen. Achter je staat de eindredactie, die voor jou de puntjes op de i zet! Wij zoeken met name redactiemedewerkers voor jeugd- en nationale motorcrosswedstrijden.

Heb jij een vlotte babbel?

Pak dan de microfoon en word omroeper bij MON!
De omroeper zit in de bus en geeft commentaar bij de wedstrijd die zich voor zijn neus afspeelt. Je wordt volledig ondersteund door het Mylaps tijdwaarnemingssysteem, zodat je kunt zien wie aan kop of juist wat verderop in het veld rijdt. Met de draadloze microfoon is het ook mogelijk om buiten rond te lopen.

Werk jij regelmatig met een computer?

Dan hebben wij verschillende leuke functies voor je: Geluidmeting, Administratie of Tijdwaarneming!
Voor alle drie de functies moet je enige ervaring met de computer hebben. Na een gedegen interne begeleiding kun je na een paar wedstrijden al volledig zelfstandig functioneren!

Ben je mondig, slagvaardig en sociaal?

Word dan wedstrijdleider bij MON!
De wedstrijdleider is de spil van het officialteam, dat per wedstrijddag ongeveer uit 14 personen bestaat. Tevens is hij aanspreekpersoon voor rijders, club, wedstrijdarts en wie dan ook maar een vraag heeft! Veelzijdige leuke functie!

Dit is slechts een greep uit de beschikbare functies. Er zijn meer mogelijkheden!

Wil je meer weten of solliciteren? Stuur dan een mailtje naar info@mon.nl.