Win een motor!


Cross jij bij de 85cc Grote wielen of de MX 2 Jeugd 125 cc? Dan maak je kans op een exclusieve Van de Laar-motor voor één jaar!

Tenminste, als je vanaf 15 april meedoet aan het ProX NK Jeugdmotorcross van MON in een van de genoemde klassen. Dat kan met een startbewijs (vanaf € 100,-) of een trainingsbewijs + daglicentie (maximaal drie wedstrijden, lees verder voor meer info).

Van de Laar Racing uit Gemert stelt aan het eind van het seizoen maar liefst twee gloednieuwe motoren een jaar lang ter beschikking aan de kampioenen van de klassen 85cc Grote wielen of de MX 2 Jeugd 125cc.

Winnen

Om kans te maken op een van deze fantastische prijzen, hoef je niets anders te doen dan deel te nemen aan het ProX NK Jeugdmotorcross. De prijzenslag begint op 15 april bij het ProX NK Jeugdmotorcross in Well. Alle NK-punten die vanaf dan verdiend worden, tellen mee voor het Van de Laar-klassement. Daarbij kun je géén gebruikmaken van schrapresultaten (voor de normale kampioensstand natuurlijk wel, conform het Jeugdmotorcrossreglement). Vooralsnog gaat het om 12 wedstrijden, maar deze lijst kan langer worden. Kijk voor een actueel overzicht op www.mon.nl/kalender (gebruik de filters).

Meedoen

Deelnemen aan het ProX NK Jeugdmotorcross kan met een startbewijs of een trainingsbewijs van MON. Met een trainingsbewijs mag je maximaal drie wedstrijden meedoen, maar als jij jouw complete startbewijsaanvraag (incl. medische keuring) niet op tijd rond krijgt (voor 13 april 12:00 uur), dan kun je dus vast een gooi doen naar deze spectaculaire hoofdprijs met een trainingsbewijs + daglicentie (PO-dekking). De prijs van je startbewijs wordt dan later gewoon verminderd met het bedrag dat je voor je trainingsbewijs betaald hebt. Zonder aftrek van administratiekosten!

Heb je nog niet eerder een startbewijs gehad bij MON? Dan betaal je in 2017 slechts € 100,- om een heel jaar NK’s te mogen rijden!

Om kans te maken op een van deze hoofdprijzen, hoef jij je niet aan te melden. Iedereen die aan het ProX NK Jeugdmotorcross meedoet in de genoemde klassen, dingt automatisch mee.

Prijsuitreiking

Op de kampioenenhuldiging zullen de Van de Laar-motoren uitgereikt worden aan de winnaars uit de klassen 85cc Grote Wielen en MX 2 Jeugd 125cc. Dus sprokkel jij de meeste punten bij elkaar in één van deze klassen? Dan ontvang jij in december niet alleen een kampioensshirt, een fleurig boeket en felicitaties van onze kissmissen, maar ga je ook met een exclusieve Van de Laar-motor naar huis die jij een jaar lang de jouwe mag noemen. Benieuwd naar de voorwaarden van deze actie? Klik hier voor de bruikleenovereenkomst.

Van de Laar Racing

Van de Laar Racing is een innovatief bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en verkoop van Yamaha-motoren. In 2010 opende onder deze naam een geheel vernieuwde winkel met alle benodigdheden voor de motorcross haar deuren. Van de Laar Racing beschikt daarnaast over een eigen werkplaats en jarenlange ervaring. Voor de aankoop, reparatie of onderdelen van alle motormerken kun je in Gemert terecht.

LR Racing Products heeft zich verdiept in wat de rijders willen. Wat (nog) niet bestaat, maar wel gewenst is, wordt door LR Racing Products zelf ontwikkeld. Neem bijvoorbeeld de Van de Laar Yamaha LR144 en de Van de Laar Yamaha LR65. Beide crossmotoren zijn inmiddels enige jaren leverbaar en een begrip binnen de motorsportwereld. Daarnaast zijn er speciale tuningkits leverbaar voor viertaktmotoren. Heel belangrijk vindt Van de Laar daarbij, dat de tuning niet ten koste mag gaan van de betrouwbaarheid van de motor. Hiermee is bij de ontwikkeling van de kits specifiek rekening gehouden.

Win!

De prijzen