Waar en wanneer?


In samenwerking met SuperMotardTraining.nl heeft MON voor het seizoen 2015 een supermotardcompetitie op poten gezet, waarin uithoudingsvermogen centraal staat.

Het gaat om de SMT Endurance Cup, die vooralsnog bestaat uit vier wedstrijden die allen op het Midland Circuit in Lelystad verreden zullen worden. Tijdens de SMT Endurance Cup-wedstrijden proberen teams gedurende vier uur zo veel mogelijk ronden te rijden. Omdat er sprake is van een competitie, zal er in 2015 een heuse SMT Endurance Cup-kampioen opstaan.

De wedstrijden zullen op de volgende vier data plaatsvinden:

Zaterdag 6 juni 2015
Zondag 19 juli 2015
Zondag 13 september 2015
Zondag 11 oktober 2015

Wil je meedoen? Schrijf je dan in voor een enkele wedstrijd of de hele competitie door een mail te sturen naar  info@supermotardtraining.nl. Het inschrijfgeld per wedstrijd bedraagt € 150,= per team. Om mee te mogen rijden, moet je een dagverzekering à  20,= per persoon per wedstrijd afsluiten of een MON-supermotardlicentie nemen (aan te vragen via info@supermotardtraining.nl). In het laatste geval betaal je € 75,= (bovenop het inschrijfgeld) en kun je in 2015 goed verzekerd aan alle vier de SMT Endurance Cup-wedstrijden deelnemen. Bovendien krijg je dan het MON-bondsblad Motorsportnieuws dat jaar gratis thuisgestuurd. Mochten er in de loop van het seizoen nog supermotardevenementen worden toegevoegd aan de motorsportkalender van MON, dan betaal je als MON-supermotardlicentiehouder niets extra voor je verzekering.

Supermotard