Meedoen


RSZ Motorsport is verantwoordelijk voor de organisatie van alle ZAC-motorraces. Uiteraard hanteert RSZ Motorsport een hoge veiligheidsnorm.

Om bij de ZAC te kunnen racen moet je over bepaalde circuitvaardigheden beschikken, die je kunt leren en bijschaven tijdens een TOMS-cursus.

Daarnaast moet je tijdens de race verzekerd zijn voor schade die je zou kunnen toebrengen aan derden. Als je een MON-licentie voor de ZAC hebt, zit je goed. Deze kost € 150,- per jaar en kun je aanvragen via Mijn MON. Je kunt er ook voor kiezen om per evenement een dagverzekering van € 30,- per persoon af te sluiten. De MON daglicentie kan onbeperkt worden besteld, bij jouw derde daglicentie ben je verplicht ook de jaarlijkse registratie te bestellen. Meer informatie over toetreding tot de ZAC en het aanschaffen van de benodigde MON-licentie vind je hier.

Tot slot moet je nog een startplaats reserveren voor de race waaraan je wilt deelnemen. Ook dat doe je op de website van RSZ Motorsport.

Uiteraard moeten jij en jouw motor voldoen aan alle eisen, bepalingen en voorwaarden uit de reglementen van de ZAC. Deze vind je op de pagina Reglementen & documenten.

Als je bovenstaande zaken geregeld hebt, houdt niets je meer tegen en kun je laten zien wat je waard bent tijdens een echte race op het circuit!