Motorsport Organisatie Nederland

MON logo

In deze nieuwsbrief

  Jeugdtrainingsdagen Lottum   Vrienden van MON op de Motorbeurs    Bijklassen ProX NK's bekend   Even niet aanspreekbaar  

Jeugdtrainingsdagen

Rijd jij op een 50cc, 65cc, 85cc met kleine wielen of een miniquad?

En wil je eens een keer ongestoord kunnen trainen op een volledig circuit, zonder dat zware motoren je om de oren vliegen? Schrijf je dan nu in voor de jeugdtrainingsdagen van MON in Lottum! Op zaterdag 4 en zondag 5 maart is circuit de Hanekamp van MC Lottum namelijk gereserveerd voor de jongste crossers van MON. Het programma vind je op onze website. Als je wilt meetrainen, moet jij je wel even aanmelden van tevoren! Lees hier hoe.

Vrienden van MON op de Motorbeurs

Vanaf morgen staat de Jaarbeurs in Utrecht vier dagen lang in het teken van alles wat met motoren en motorrijden te maken heeft.

MON zal zelf geen stand bemannen, maar is wel in de diverse hallen te vinden om inspiratie op te doen en te onderhandelen.

Ga jij naar Utrecht? Sla de stands van onze vrienden dan niet over! RSZ Motorsport vertegenwoordigt de wegracetak van MON in hal 10 (C024 en C028). In hal 7 vind je de grote merken, waaronder KTM, Husqvarna en Kawasaki. Daar vind je ook al je favoriete merken als het op kleding aankomt, bij de stands van Hoco Parts (B130) en/of Jopa Racing Products (A086). Beta staat in hal 9 (A003) met diverse enduro-modellen. De stand van "Desert Fox" Arjan Brouwer is sowieso een aanrader, of je nu liever op de weg blijft of graag offroad gaat. 

MX-kalender aangevuld en gewijzigd

Vanaf vandaag kun je op onze kalender zien welke bijklassen bij de ProX NK's Jeugdmotorcross ingeroosterd zijn. 

Naast het gebruikelijke NK-programma voor de jeugd (van de Quad Standaard tot de MX 2 Jeugd 125cc), kunnen clubs die een jeugdwedstrijd organiseren een keuze maken uit een aantal extra klassen. Denk bijvoorbeeld aan Kids and Sidecars, de Vrije klasse of de Bromfietsklasse. Let even goed op als er een Clubklasse op de kalender staat! Omdat clubs hier zelf invulling aan mogen geven, kan het kan zijn dat deze bijvoorbeeld alleen voor trainingsbewijshouders en/of een bepaalde klasse is! Op de betreffende evenementpagina vind je altijd alle informatie.

De kalender voor het 24MX NK Nationale motorcross is onverhoopt ook iets gewijzigd. Enkele klassen zijn omgewisseld, weggehaald of toegevoegd. Met name de Dames, MX Open Nationalen, Quads en Junioren wordt aangeraden het wedstrijdprogramma even opnieuw te bestuderen. Alle klassen doen er verstandig aan om regelmatig de meest actuele kalender te raadplegen via www.mon.nl/kalender.

Even niet aanspreekbaar

Carnaval valt dit jaar gunstig! Aangezien er komend weekend geen bondswedstrijden zijn, kunnen ook motorsporters zich prima in het feestgedruis storten.

Velen doen dat in Cuijk tijdens de beruchte kroegentocht. Dinsdag is het rond het kantoor van MON zó gezellig (en druk), dat werken zo goed als onmogelijk is. Het bondsbureau is op 28 februari dan ook gesloten. Uiteraard zullen alle aanvragen volgens de gebruikelijke richtlijnen behandeld worden en blijven de normale deadlines van kracht.

We wensen je een paar hele prettige dagen en beloven dat we woensdag weer fris en fruitig voor je klaarzitten!

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees hem online!

24MX                                                          

;Duursport.nl korting                Vriendenloterij

Sportkalender

Sportkalender MON Motorsporten

Facebook MON

Facebook MON

Contact

Veldweg 15a
5431 CH Cuijk
Postbus 341
5430 AH Cuijk
www.mon.nl
info@mon.nl

Starthek

Deze mail is verzonden aan de website. Geen mails meer ontvangen? Meld je af.