Motorsport Organisatie Nederland

MON logo

In deze nieuwsbrief

  Vol weekendprogramma in Zijtaart   Start IMBA EK 2017 in Wohlen   Eerste wedstrijd Regiocompetitie Noord in Holterhoek  

Eerlijk zullen we de maïsplak delen

Voorafgaand aan het 24MX NK Nationale motorcross en tegelijk met het ProX NK Jeugdmotorcross, organiseert Off-road Veghel een maïsplakcross met onder meer een offroadklasse. 

Plaats van handeling is het gelegenheidscircuit aan de Biezendijk in Zijtaart.

De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant plaatst daar deze week geluidmeters. Zorg dus dat je motor voldoet aan de 94 dB(A)-norm, als nog vaker in Zijtaart wilt rijden.

Wil je graag meedoen in de offroadklasse en/of ben je benieuwd naar de rest van het programma op zaterdag? Lees dan dit bericht op onze site.

Op zondag vindt het 24MX NK Nationale motorcross plaats op dezelfde locatie. De volgende klassen verwachten we aan de start: Veteranen, Dames, MX Open Junioren, MX 2 Senioren, MX 2 Nationalen, MX Open Inters en de Quad Junioren/Senioren. Voor het eerst dit jaar rijdt iedereen voor het kampioensschap! De MX Open Inters kunnen daarnaast proberen om een van de laatste plaatsen in MON's EK-team te bemachtigen.

IMBA EK Zijspan in Wohlen

MON's beste zijspanrijders zullen dit weekend een eindje moeten reizen voor de eerste IMBA-wedstrijd van het seizoen, namelijk naar Wohlen (Zwitserland). 

Het belooft een spannende strijd te worden, want anders dan in andere klassen domineert oranje doorgaans niet bij de zijspannen. Zal het "onze jongens" dit jaar lukken om de Britten en Belgen achter zich te laten? Wij wensen onderstaande toppers veel succes!

#1 Jarno v.d. Boomen & Dennis v.d. Bulck
#2 Frank Mulders & Marc van Deutekom
#3 Patrick Greup & Maurice Visser
#5 Lins Stijnen & Stephan Weijers
#8 Mike Keuben & Zac Snell
#9 Thom v.d. Lagemaat & Lars de Laat

Feest in 't Noorden

De Regiocompetitie Noord begint dit weekend in Holterhoek. 

Ook dit jaar wordt het Cross en Party Weekend weer georganiseerd door Jong Gelre Eibergen. Naast de rijders van MON's Regiocompetitie Noord zullen in het weekend van 1 en 2 april ook brommercrossers aan de start verschijnen in Holterhoek. Zaterdag wordt er bovendien een motortourtocht georganiseerd, waarna je voor een tientje kunt aanschuiven bij de mega-barbeque. Voor zowel rijders, bezoekers en de feestbeesten belooft dit een extra leuk weekend te worden! Inschrijven kan tot donderdagmiddag 12:00 uur via de MON-website, of ter plekke.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees hem online!

24MX

Vriendenloterij

Sportkalender

Sportkalender MON Motorsporten

Facebook MON

Facebook MON

Contact

Veldweg 15a
5431 CH Cuijk
Postbus 341
5430 AH Cuijk
www.mon.nl
info@mon.nl

Starthek

Deze mail is verzonden aan de website. Geen mails meer ontvangen? Meld je af.