Motorsport Organisatie Nederland

MON logo

In deze nieuwsbrief

  Volle klassen bij Wintercross   Lancering Galvincup nadert  

Extra startgelegenheid Wintercross

Meer dan 230 mensen hebben zich inmiddels ingeschreven voor de Wintercross. Naar verwachting komen er daar nog enkele tientallen bij.

Op verzoek van velen heeft de organisatie het dagprogramma iets gewijzigd, waardoor er meer startplaatsen in de bestaande klassen beschikbaar zijn. Met name Junioren, Senioren en Liefhebbers kunnen zich hierdoor vandaag alsnog voorinschrijven - ook al leek de deelnemerslimiet in deze klassen eerder bereikt. Ook bij de 85cc en de Quads is er nog plaats. Het is daarnaast mogelijk om je op de wedstrijddag in te schrijven, mits er nog plek is in jouw klasse. Meer informatie vind je op onze website.

Doe jij mee zondag? Houd er dan rekening mee dat je jouw licentie voor 2017 (van MON, KNMV of een buitenlandse bond) moet tonen bij inschrijving (08:00-08:45 uur). Oók als je een daglicentie aanvraagt. Geen pas = niet rijden! De trainingen beginnen om 09:30 uur. 

Wil je meer weten over de Wintercross? Surf even naar onze site of kijk op www.mbc-dezevenheuvelen.nl

Lancering Galvincup nadert

We kijken reikhalzend uit naar de allereerste wedstrijd van de Galvincup op 5 maart in Boekel! 

Alle ingrediënten die nodig zijn voor een spannende competie van niveau, hebben we inmiddels in huis. Van enthousiaste vrijwilligers, internationaal bekende circuits en de nodige aankleding tot een goed gevulde prijzenpot en een lange rennerslijst met de snelste rijders van MON.

MX 2 en MX Open Inters kunnen zich nog aanmelden voor deelname met een mailtje naar info@mon.nl. Meer informatie over "MON's eredivisie" (waaronder het wedstrijdprogramma en het premieoverzicht) vind je op www.mon.nl/Galvincup.

We danken alle betrokkenen voor hun vertrouwen in MON en wensen iedereen heel veel spanning en plezier toe tijdens de wedstrijden!

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees hem online!

24MX                                                          

;Duursport.nl korting                Vriendenloterij

Sportkalender

Sportkalender MON Motorsporten

Facebook MON

Facebook MON

Contact

Veldweg 15a
5431 CH Cuijk
Postbus 341
5430 AH Cuijk
www.mon.nl
info@mon.nl

Starthek

Deze mail is verzonden aan de website. Geen mails meer ontvangen? Meld je af.