Motorsport Organisatie Nederland

MON logo

In deze nieuwsbrief

  Vroeg uit de veren voor 24MX NK in Biest-Houtakker   Volg bondswedstrijden live tot in detail met Speedhive-app   Uitbetaling premies 24MX NK gewijzigd  

Even de haan bijstellen

Dit weekend gaat in de nacht van zaterdag op zondag de zomertijd in en wordt de klok een uur vooruit gezet. 

Uiteraard zal organisator MCT De Dreef zondag op tijd uit de veren zijn en zorgen dat de koffie klaat staat op de crossbaan in Biest-Houtakker voor het 24MX NK Nationale motorcross daar. 

Aan de start komen de Dames, MX 2 Junioren, MX 2 + MX Open Senioren, MX Open Nationalen en MX 2 Inters. Voor de rijders uit de laatstgenoemde klasse is de wedstrijd in Biest-Houtakker het eerste NK van het seizoen. Ook voor de Dames is het een spannende dag, want zij kunnen zondag (en op 9 april in Geldermalsen) proberen zich te kwalificeren voor het IMBA EK. 

Meteen op de hoogte met Speedhive-app

Door de MYLAPS-app Speedhive te gebruiken, kun je tijdens bondswedstrijden als het ware live meekijken met de tijdwaarnemer van MON.

Superhandig, want zo kun je (als het netwerk het toelaat) zien wie op welke plaats rijdt en wat voor een rondetijden de verschillende deelnemers neerzetten. Een uitgebreid bericht hierover vind je op onze site

Nu je de races tot in detail op je eigen apparaat kunt volgen, stopt MON met het verstrekken van kopieën van uitslagen. Je kunt de resultaten op de wedstrijddag uiteraard wel nog "offline" bekijken (en fotograferen) bij de bus, fuik of tent.

Premiejagers opgelet!

De premies die Inters kunnen verdienen tijdens het 24MX NK Nationale motorcross, worden voortaan toegekend op basis van het dagklassement.

Eerder was aan elk mancheresultaat een premie gekoppeld. Tijdens de ALV van MON in december 2016 is voor een gewijzigde opzet van het premiestelsel gekozen. Daarbij zijn voor de eerste tot en met de tiende plaats premies gereserveerd, variërend van 50 tot 10 euro.  

De club die een NK-wedstrijd organiseert, is verantwoordelijk voor het uitkeren van de premies. Gewoonlijk gebeurt dit tijdens de prijsuitreiking op de wedstrijddag, zodat je tegelijk met je beker een envelopje kunt ophalen.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees hem online!

24MX

Vriendenloterij

Sportkalender

Sportkalender MON Motorsporten

Facebook MON

Facebook MON

Contact

Veldweg 15a
5431 CH Cuijk
Postbus 341
5430 AH Cuijk
www.mon.nl
info@mon.nl

Starthek

Deze mail is verzonden aan de website. Geen mails meer ontvangen? Meld je af.